a bold partner

PARTNERSKAB
A.Bold Partner skaber værdi gennem tætte relationer med kunder, leverandører og andre interessenter. Vi er en global virksomhed, der bygger på lokalt entreprenør skab. Vi tror på, at mangfoldighed vil fremme innovation og vækst.

UAFHÆNGIG
Overskud er et middel til vækst – ikke kun et mål i sig selv. Vi sørger til enhver tid for, at have et sundt økonomisk fundament.

ÅBEN OG TROVÆRDIG
Hos A.Bold Partner gør vi hvad vi siger og vi siger hvad vi gør. Vi lægger fakta på bordet – også når det ikke er behageligt. Vores kommunikation er åben og ærlig, både internt i virksomheden og i forhold til omverdenen.

MENNESKER I FOKUS
A.Bold Partner og samarbejdspartnere er alle vores medarbejdere. Alle har mulighed for at få indflydelse. Alle skal føle sig respekterede og værdsatte. Vi udvikler den enkelte. Alle i vort netværk er engagerede og har potentiale.

UTRÆTTELIGT AMBITIØS
Hos A.Bold Partner holder vi aldrig op med, at udfordre os selv eller skabe bedre og hurtigere løsninger. Vi udviser lederskab og nytænker fremtiden. Vi sætter en ære i, at levere uovertruffen kvalitet i alt hvad vi foretager os.

BÆREDYGTIGHED
A.Bold Partner driver sin forretning på en ansvarlig og stadigt mere bæredygtig måde. Vi laver produkter og løsninger, der hjælper vores kunder med at spare på naturressourcer og reducere klimapåvirkningen. Vi spiller en aktiv rolle i samfundet omkring os.

A.Bold Partner er en social ansvarlig virksomhed. Vi tager os af vores medarbejdere og samarbejdspartnere – også dem med særlige behov.